Fri frakt på beställningar över 500 kr / Leverans 1-3 dagar
Fri frakt på beställningar över 500 kr / Leverans 1-3 dagar

GRUNDARE

Maurice Hill

Är sedan 2013 aktiv på YouTube som profilen L22. Med 200k+ följare anses han idag vara en av sveriges främsta gaming influencers och lägger dagligen upp material i form av spelvideos (GTA5, Fortnite, Need For Speed m.fl) tillsammans med vloggar och reaction videos.

Félix Hill

Har över tio års erfarenhet av att jobba med produktion och marknadsföring för digitala medier som Art Director på världsledande designbyråer. Har tidigare jobbat med kunder som Google, Disney, Supercell, Netflix, HBO och Lego.

D-VITAMIN

I en första fas är huvudmålet att tillgodose en av de största vitaminbristerna hos nordbor vintertid; D-vitamin. Vi behöver få i oss extra D-vitamin för att bibehålla tillräckliga nivåer av vitaminet även under vintern. D-vitamin har en roll i celldelningsprocessen och bidrar till:

  • Immunsystemets normala funktion
  • Att bibehålla normal benstomme
  • Att bibehålla normal muskelfunktion

CERTIFIERINGAR

Vår D-vitamin är producerad i Sverige och vår leverantör är certifierad genom systemet Certified for Self-Care, den enda unikt anpassade certifieringen för producenter och leverantörer av kosttillskott.

Våra D-vitaminförpackningar är producerade med stöd av the Eco Packaging Alliance, ett projekt som bidrar till global återplantering -ett träd i taget.